Email: Parola:
Nu ai cont? Click aici.
Ai uitat parola? Click aici.

Produse

Moto
Auto
Barci
Camioane
Utilaje

Asistenta alegere lubrifiant

Termeni si conditii

Pentru a putea utiliza serviciile site-ului Ulei-Motul.ro, trebuie mai intai sa acceptati Termenii si conditiile. Utilizarea serviciilor oferite de Ulei-Motul.ro reprezinta acceptul dvs. Daca nu acceptati Termenii si conditiile va rugam sa nu folositi site-ul Ulei-Motul.ro si serviciile oferite in paginile sale. Sunteti pe deplin responsabili pentru orice actiune pe care o intreprindeti in timpul utilizarii site-ului Ulei-Motul.ro. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii oricand vom considera necesar, fara o notificare prealabila, fapt pentru care este recomandata citirea acestor conditii de fiecare data cand vizitati acest magazin.

Descrierea serviciilor

Ulei-Motul.ro este un magazin virtual lubrifianti ce ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda on-line produsele prezentate in cadrul magazinului.

Informatii despre produse

Ulei-Motul.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cat mai corect  produselor.

Obligatiile utilizatorilor

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Ulei-Motul.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Ulei-Motul.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Confidentialitate

Ulei-Motul.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se obliga sa nu faca publice sau sa vinda bazele de date continand informatii personale ale clientilor nostri catre persoane terte (fizice sau juridice). Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, CNP-ul, numarul de telefon, adresa de livrare si adresa de email. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Ulei-Motul.ro numai in scopul declarat al acestui site. Ulei-Motul.ro va trimite ocazional emailuri cu produse venite noi pe stoc.

Ulei-Motul.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terte persoane (fizice sau juridice), nu publica, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site si nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor utilizatori ai magazinului. Ulei-Motul.ro isi rezerva dreptul ca din proprie initiativa sau la cererea dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, invechite sau inadecvate (inclusiv stergerea conturilor clientilor care nu respecta conditiile de utilizare ale acestui site).

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original, fara a fi deteriorate, in termen de 10 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 10 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Ulei-Motul.ro va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, prin mandat postal sau transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator.

Dispozitii finale

Prin simpla accesare a acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu conditiile specificate de noi, va rugam sa incetati utilizarea acestui site.

Toate preturile afisate pe site contin TVA.
Ulei-Motul.ro este distribuitor oficial al produselor MOTUL.